Aanmelden voor een STC-opleiding?

Dit doe je het snelst digitaal via Magister. We starten het aanmeldproces zodra we je aanmelding hebben ontvangen. Als het niet via Magister lukt, dan kan je je aanmelding ook schriftelijk doen.

LET OP: Digitaal aanmelden via Magister is op dit moment niet mogelijk met Internet Explorer. Gebruik een andere browser (Google Chrome, FireFox) om je digitaal aan te melden.

Aanmeldproces
We controleren of we alle informatie van je ontvangen hebben. Daarna nodigen we je uit voor de verplichte intakeactiviteit. Deze verschilt per opleiding. We vragen je ook om wat aanvullende informatie. Die hebben we nodig om je te leren kennen en om te bepalen of je met de opleiding mag beginnen. De regels die hiervoor gelden zijn vastgelegd in de Wet op het Toelatingsrecht.  Voor sommige opleidingen geldt bovendien een verplichte keuring. Na de intakeactiviteit en de eventuele keuring krijg je een studieadvies en schrijven we je in voor de opleiding. Die inschrijving is definitief als wij een ondertekende onderwijsovereenkomst van je ontvangen hebben.

Aanmelden vanuit het buitenland
Woon je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of in Caribisch Nederland en wil een opleiding van het STC mbo college volgen? Dan gaat het aanmelden voor een opleiding bij op het STC mbo college anders. Hier vind je meer informatie.

Online voorlichting en open dagen
Wil je meer weten over de mbo-opleidingen van het STC? Bezoek dan een open dag, doe mee aan een voorlichting van STC live of kijk wanneer het jou uitkomt de online voorlichting terug.

Vragen?
Heb je nog vragen over het aanmelden voor een opleiding van STC mbo college, neem dan contact op met de afdeling Voorlichting via
010 – 44 86 444 of pr@stc-r.nl. Of stuur ons een whatsapp bericht op 06 – 12 58 32 44.