Aanmelden

De keuze voor een vervolgopleiding is een heel belangrijke keuze. We raden daarom alle studiekiezers aan om naar een open dag of infomiddag te komen voordat je je aan meldt voor een mbo-opleiding op het STC mbo college. Weet je daarna welke mbo-opleiding bij jou past? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden. Dit kan digitaal via Magister, of schriftelijk.

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, starten wij met de aanmeldprocedure. We controleren als eerste of we alle noodzakelijke informatie van je ontvangen hebben. De volgende stap in de procedure is de intakeactiviteit. Deze kan per opleiding verschillen en is een verplicht onderdeel. Je ontvangt hier snel mogelijk een uitnodiging voor van ons. We vragen je ook om wat aanvullende informatie. Die hebben we nodig om je te leren kennen en om te bepalen of je met de opleiding mag beginnen. De regels die hiervoor gelden zijn vastgelegd in de Wet op het Toelatingsrecht. Na de intakeactiviteit krijg je een studieadvies en schrijven we je in voor de opleiding. Die inschrijving is definitief als wij een ondertekende onderwijsovereenkomst van je ontvangen hebben.

Vanwege de zomervakantie kan het wat langer duren voordat je aanmelding in behandeling wordt genomen. We streven ernaar om in ieder geval voor eind augustus contact met je op te nemen over je aanmelding. 

Aanmelden vanuit het buitenland
Woon je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of in Caribisch Nederland en wil een opleiding van het STC mbo college volgen? Dan gaat het aanmelden voor een opleiding bij op het STC mbo college anders. Hier vind je meer informatie.

 

Vragen over het aanmelden?
Heb je nog vragen over het aanmelden voor een opleiding van STC mbo college, neem dan contact op met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444 of pr@stc-r.nl. Op woensdagmiddag organiseert de afdeling Voorlichting tussen 14.00 en 15.00 uur de STC-chat om meteen op jouw vragen te reageren. Vragen kan je sturen via onze Facebookpagina of via Whatsapp op 06 – 12 58 32 44.