Aanmelden

 

Aanmelden kan digitaal via Magister, of schriftelijk. We starten met het aanmeldproces zodra we je aanmelding hebben ontvangen. Omdat de keuze voor een mbo-opleiding een belangrijke is raden we je aan om eerst naar een open dag of infomiddag te komen voordat je je aanmeldt.

Aanmeldproces
We controleren of we alle informatie van je ontvangen hebben. Daarna nodigen we je uit voor de verplichte intakeactiviteit. Deze verschilt per opleiding. We vragen je ook om wat aanvullende informatie. Die hebben we nodig om je te leren kennen en om te bepalen of je met de opleiding mag beginnen. De regels die hiervoor gelden zijn vastgelegd in de Wet op het Toelatingsrecht.  Voor sommige opleidingen geldt bovendien een verplichte keuring. Na de intakeactiviteit en de eventuele keuring krijg je een studieadvies en schrijven we je in voor de opleiding. Die inschrijving is definitief als wij een ondertekende onderwijsovereenkomst van je ontvangen hebben.

Aanmelden vanuit het buitenland
Woon je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of in Caribisch Nederland en wil een opleiding van het STC mbo college volgen? Dan gaat het aanmelden voor een opleiding bij op het STC mbo college anders. Hier vind je meer informatie.


Vragen?

Heb je nog vragen over het aanmelden voor een opleiding van STC mbo college, neem dan contact op met de afdeling Voorlichting via
010 – 44 86 444 of pr@stc-r.nl. Of stuur ons een whatsapp bericht op 06 – 12 58 32 44.