Decanen

Als decaan en/of mentor speel je een belangrijke rol in het keuzeproces van jouw leerlingen. Wij helpen je er graag bij om te laten zien hoe interessant de scheepvaart- en transportsector is.

 

Nieuwsbrief voor decanen en mentoren

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws van het STC mbo college over open dagen, opleidingen en activiteiten om als decaan en/of mentor jouw leerlingen bij de studiekeuze te begeleiden? Meld je dan aan voor het Decanennieuws.

Meld je aan voor het Decanennieuws
Bekijk de laatste editie van het Decanennieuws

 

Open dagen

In het schooljaar 2021 – 2022 proberen we onze open dagen (deels) op onze schoollocaties te organiseren.

Bekijk hier informatie en een overzicht van data en locaties

 

Beurzen / grote markten

Het STC mbo college zal in schooljaar 2020/2021 o.a. op de volgende beurzen/grote markten te vinden zijn:

  • MBO-opleidingenmarkt: 6 & 7 oktober, Hooglandse kerk, Leiden (besloten markt)
  • Zien, doen, beleven – beurs: 6 november, Tilburg
  • Studiekeuzebeurs West: 10 & 11 december, Rotterdam Ahoy
  • Bekijk je toekomst nu – beurs: 13 & 14 december, World Forum, Den Haag

 

Decanendagen

Speciaal voor decanen organiseren wij dagen waarop we meer vertellen over de opleidingen van het STC mbo college en het daarbij behorende werkveld. Zo kun je studiekiezers beter over onze opleidingen informeren. De volgende decanendag staat, afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus, op donderdag 4 november 2021.

 

Voorlichting en gastles

Onze afdeling Voorlichting is graag bereid om bij jou op school een voorlichting of gastles te verzorgen. Daarnaast organiseren wij op aanvraag en in overleg voor klassen rondleidingen op school.

 

Rondleidingen vmbo-scholen

Het is mogelijk om met geïnteresseerde derde- en vierdejaars leerlingen langs te komen. Uiteraard houden we rekening met regels van het RIVM en de maatregelen bij ons op school.

 

Online voorlichting

In verband met het coronavirus bespreken we graag de online voorlichtingsmogelijkheden met je. Bij interesse kun je contact opnemen met Raymond de Lepper of Edith Nugteren via voorlichting@stc-r.nl. Daarnaast is er een speciale pagina aangemaakt voor studiekiezers waar ze online rondleidingen, presentaties en filmpjes kunnen bekijken.

 

Brochures aanvragen

Wil je enkele exemplaren van onze brochures ontvangen? Neem per e-mail contact op met Raymond de Lepper of Edith Nugteren van afdeling Voorlichting. Of download de digitale brochures via de brochurepagina op deze website.