Havenlogistiek

Vanuit de hele wereld komen containers vol producten de Rotterdamse haven binnen. Duizenden bedrijven in en rond de haven zorgen er dagelijks voor dat deze producten doorgaan naar winkels en consumenten gaan . Zij vervoeren goederen via het spoor, het water, de lucht en de weg. Niet alleen naar Nederland, ook naar Europa en de rest van de wereld. Dat transport moet allemaal gepland en georganiseerd worden. In de haven is daarom veel werk voor denkers én doeners die een havenlogistieke functie op kantoor willen uitvoeren.  Welke werkzaamheden jij straks ook uitvoert, je heb een afwisselende job op een plek waar 24/7 bedrijvigheid is!

Benieuwd of deze opleiding bij je past? Bezoek dan een open dag, doe mee aan een voorlichting van STC live of kijk wanneer het jou uitkomt de online voorlichting terug.

Wil je meer weten over de mbo-opleidingen binnen de Havenlogistiek, klik op onderstaande links of bekijk de brochure.

 

De voorlichting van het STC mbo college gaat online door! Wanneer het jou uitkomt, kijk je diverse video’s terug. Het is misschien iets anders dan je van ons gewend bent, maar ook online proberen wij jou een zo goed mogelijk beeld te geven van onze school, de opleiding, stage en toekomstig beroep.

Ben je liever buiten aan het werk? Als je graag je handen uit de mouwen wilt steken in de haven, kijk dan eens naar de opleidingen Havenoperaties.