STC mbo college Havens

Het STC mbo college Havens biedt allerlei opleidingen aan die gaan over het werk in de haven. De Rotterdamse haven is misschien wel de grootste werkgever van Nederland. Er zijn dan ook veel verschillende banen te vinden. Van denken tot doen en van administratief tot operationeel. Lijkt een toekomst in de havenwereld je wat, dan ben je bij het STC op de juiste plek.

Als je de schoollocatie van het STC mbo college Havens op de Waalhaven Zuidzijde 16 in Rotterdam binnenloopt weet het direct; hier leiden ze je op voor een toekomst in de Haven. Allereerst vanwege het fantastische uitzicht dat je hier hebt over je toekomstige werkgebied. En wat dacht je van het haventrainingscentrum dat achter de school ligt? Maar dat is niet alles. Je merkt het ook aan de vakdocenten. Zij hebben namelijk allemaal een achtergrond in de havenlogistiek, douane of het operationele werk in de op- en overslag.

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Havens, klik dan door naar de brochure.

Op het STC mbo college Havens kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Havenlogistieke opleidingen:

Havenoperationele opleidingen:

 

Benieuwd of een opleiding in het college Havens iets voor jou is? Op 2 december organiseren we een open dag op onze schoollocaties met aangepaste programma’s voor jongeren die volgend jaar aan een mbo-opleiding willen starten.

Heb je nog wat langer de tijd om een mbo-opleiding te kiezen? Volg dan op donderdagen tussen 15.30 en 16.30 uur een live voorlichting via STC Live! Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.