STC mbo college Havens

Het STC mbo college Havens biedt allerlei opleidingen aan die gaan over het werk in de haven. De Rotterdamse haven is misschien wel de grootste werkgever van Nederland. Er zijn dan ook veel verschillende banen te vinden. Van denken tot doen en van administratief tot operationeel. Lijkt een toekomst in de havenwereld je wat, dan ben je bij het STC op de juiste plek.

Als je de schoollocatie van het STC mbo college Havens op de Waalhaven Zuidzijde 16 in Rotterdam binnenloopt weet het direct; hier leiden ze je op voor een toekomst in de Haven. Allereerst vanwege het fantastische uitzicht dat je hier hebt over je toekomstige werkgebied. En wat dacht je van het haventrainingscentrum dat achter de school ligt? Maar dat is niet alles. Je merkt het ook aan de vakdocenten. Zij hebben namelijk allemaal een achtergrond in de havenlogistiek, douane of het operationele werk in de op- en overslag.

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Havens, klik dan door naar de brochure.

Op het STC mbo college Havens kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Havenlogistieke opleidingen:

Havenoperationele opleidingen:

Benieuwd of een mbo-opleiding havens iets voor jou is? Volg de onderstaande live sessie donderdag van 13.30 tot 15.30 uur in Microsoft Teams. Je kan deelnemen wanneer het voor jou uitkomt.

De voorlichting van het STC mbo college gaat online door! Wanneer het jou uitkomt, kijk je diverse video’s terug. Wij helpen je kiezen, ook in deze bijzondere tijd. Wij weten namelijk als geen ander dat het kiezen van de juiste studie niet altijd gemakkelijk is. Klik op de button hieronder of klik hier.

 

 

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.