Decanen

Decanen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een goede vervolgopleiding voor hun leerlingen. Wij helpen hen daarom graag bij het informeren van hun leerlingen over beroepen en carrièrekansen in de scheepvaart, het transport en de procesindustrie.

Open dagen en informatiedagen
Alle schoollocaties organiseren regelmatig open dagen en informatiedagen. Tijdens de open dagen zijn ook bedrijven aanwezig om bezoekers informatie te geven over de beroepen, kansen op werk en carrièrekansen. Klik hier voor een overzicht van data en locaties.

In het schooljaar 2018/2019 zijn wij ook weer aanwezig op onderwijsbeurzen, een overzicht volgt.

Nieuwsbrief voor decanen
Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws van het STC mbo college over open dagen, opleidingen en activiteiten die voor u als decaan en/of uw leerlingen nuttig zijn? Meld u dan aan voor het Decanennieuws dat elke 2 à 3 maanden verstuurd wordt. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

Decanen
Voorlichting en gastles

Onze afdeling Voorlichting is graag bereid om bij u op school een voorlichting of gastles te verzorgen. Dit kan ook in samenwerking met het bedrijfsleven. Daarnaast organiseren wij op aanvraag en in overleg voor klassen rondleidingen op school en/of in de haven van Rotterdam.

Intake
Al onze toekomstige leerlingen krijgen een intakegesprek. De vorm van de intake kan per opleiding verschillen. Tijdens dit gesprek kijken we naar motivatie en match met de opleiding en het toekomstige beroep.

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl