Decanen

Als decaan speelt u een belangrijke rol in het keuzeproces van uw leerlingen. Wij helpen u graag want we realiseren ons goed dat bij lang niet iedereen bekend is hoe grenzeloos interessant de scheepvaart- en transportsector is. Op deze pagina vindt u informatie voor decanen over het STC mbo college.

Open dagen en informatiedagen
In het schooljaar 2020 – 2021 proberen we onze open dagen (deels) op onze schoollocaties te organiseren. Hoe een open dag eruit zal zien, hangt van de ontwikkelingen van het coronavirus af en wat binnen de 1,5-meterregels mogelijk en verantwoord is in de schoolgebouwen. Klik hier voor meer informatie en een overzicht van data en locaties.

Onderwijsbeurzen
In het studiejaar 2020/2021 verzorgen wij op 17 november 2020 om 20.00 uur een webinar in de ‘voorlichtingsweek Studiekeuzelab’, het online alternatief voor de studiekeuzebeurzen. Meer informatie over Studiekeuzelab vindt u hier.

Nieuwsbrief voor decanen
Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws van het STC mbo college over open dagen, opleidingen en activiteiten die voor u als decaan en/of uw leerlingen nuttig zijn? Meld u dan aan voor het Decanennieuws. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Wij sturen vier tot twaalf berichten per jaar uit.

Klik hier om de laatste editie van STC Decanennieuws online te bekijken.

 

Informatie voor decanen mbo-opleidingen | STC mbo college

 

STC decanendagen

Speciaal voor decanen organiseren wij dagen waarop we meer vertellen over de opleidingen van het STC mbo college en het daarbij behorende werkveld. Zo kunt u studiekiezers beter over onze opleidingen informeren. De volgende decanendag staat, afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus, gepland voor schooljaar 2020-2021.

Brochures aanvragen
Wilt u enkele exemplaren van onze brochures ontvangen? Neem per e-mail contact op met onze afdeling Voorlichting. Of download de digitale brochures via de brochurepagina op deze website.

Voorlichting en gastles
Onze afdeling Voorlichting is graag bereid om bij u op school een voorlichting of gastles te verzorgen. Dit kan ook in samenwerking met het bedrijfsleven. Daarnaast organiseren wij op aanvraag en in overleg voor klassen rondleidingen op school en/of in de haven van Rotterdam. In verband met het coronavirus bespreken we ook graag de online voorlichtingsmogelijkheden met u.

 

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl