Decanen

Als decaan speelt u een belangrijke rol in het keuzeproces van uw leerlingen. Wij helpen u graag want we realiseren ons goed dat bij lang niet iedereen bekend is hoe grenzeloos interessant de scheepvaart- en transportsector is.

Open dagen en informatiedagen
Al onze locaties organiseren regelmatig open dagen en informatiedagen. Tijdens de open dagen zijn ook bedrijven aanwezig om uinformatie te geven over de beroepen, kansen op werk en carrièrekansen. Klik hier voor een overzicht van data en locaties.

In het schooljaar 2018/2019 zijn wij ook weer aanwezig op onderwijsbeurzen:


Nieuwsbrief voor decanen
Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws van het STC mbo college over open dagen, opleidingen en activiteiten die voor u als decaan en/of uw leerlingen nuttig zijn? Meld u dan aan voor het Decanennieuws dat elke 2 à 3 maanden verstuurd wordt. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

Klik hier om de laatste editie van STC Decanennieuws online te bekijken.


Decanendagen
Speciaal voor decanen organiseren wij dagen waarop we meer vertellen over de opleidingen van het STC mbo college en het daarbij behorende werkveld. Zo kunt u studiekiezers beter over onze opleidingen informeren.

Op donderdag 3 oktober a.s. organiseren wij een decanendag rondom het thema procestechniek, maintenance en windenergie. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. Wilt u deelnemen? Aanmelden kan tot en met 18 september a.s. door een email te sturen of bekijk de vooraankondiging online.

Decanen
Voorlichting en gastles

Onze afdeling Voorlichting is graag bereid om bij u op school een voorlichting of gastles te verzorgen. Dit kan ook in samenwerking met het bedrijfsleven. Daarnaast organiseren wij op aanvraag en in overleg voor klassen rondleidingen op school en/of in de haven van Rotterdam.

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl