Decanen

Als decaan en/of mentor speelt u een belangrijke rol in het keuzeproces van uw leerlingen. Wij helpen u graag want we realiseren ons goed dat bij lang niet iedereen bekend is hoe grenzeloos interessant de scheepvaart- en transportsector is. Op deze pagina vindt u informatie voor decanen en mentoren over het STC mbo college.

Rondleidingen vmbo-scholen
Goed nieuws: We mogen in kleine aantallen weer rondleidingen verzorgen op onze locaties! Het is mogelijk om met geïnteresseerde derde- en vierdejaars leerlingen (maximaal 15 personen inclusief begeleiding) langs te komen. Uiteraard houden we rekening met regels van het RIVM en de maatregelen bij ons op school. Dit betekent dat:

  • We ons houden aan de 1,5 meter maatregel tot elkaar in de groep en anderen in het gebouw;
  • Het dragen van een mondkapje verplicht is;
  • Leerlingen en begeleiders vrij zijn van coronaklachten;
  • Wij groepen van maximaal 15 personen binnen mogen laten.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken via voorlichting@stc-r.nl of  010 – 448 64 44.

Open dagen en informatiedagen
In het schooljaar 2020 – 2021 proberen we onze open dagen (deels) op onze schoollocaties te organiseren. Hoe een open dag eruit zal zien, hangt van de ontwikkelingen van het coronavirus af en wat binnen de 1,5-meterregels mogelijk en verantwoord is in de schoolgebouwen. Klik hier voor meer informatie en een overzicht van data en locaties.

Onderwijsbeurzen
Op 17 november 2020 een webinar in de ‘voorlichtingsweek Studiekeuzelab’, het online alternatief voor de studiekeuzebeurzen. De opname van het webinar vindt u hier. Momenteel staan helaas geen andere beurzen op het programma.

Nieuwsbrief voor decanen en mentoren
Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws van het STC mbo college over open dagen, opleidingen en activiteiten om als decaan en/of mentor uw leerlingen bij de studiekeuze te begeleiden? Meld u dan aan voor het Decanennieuws. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Wij sturen vier tot twaalf berichten per jaar uit. In elke nieuwsbrief kunt u zich afmelden.

Klik hier om de laatste editie van STC Decanennieuws online te bekijken.

 

Informatie voor decanen mbo-opleidingen | STC mbo college

 

STC decanendagen

Speciaal voor decanen organiseren wij dagen waarop we meer vertellen over de opleidingen van het STC mbo college en het daarbij behorende werkveld. Zo kunt u studiekiezers beter over onze opleidingen informeren. De volgende decanendag staat, afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus, gepland in het voorjaar van 2021.

Brochures aanvragen
Wilt u enkele exemplaren van onze brochures ontvangen? Neem per e-mail contact op met Raymond de Lepper of Edith Nugteren van afdeling Voorlichting. Of download de digitale brochures via de brochurepagina op deze website.

Voorlichting en gastles
Onze afdeling Voorlichting is graag bereid om bij u op school een voorlichting of gastles te verzorgen. Daarnaast organiseren wij op aanvraag en in overleg voor klassen rondleidingen op school.

Online voorlichting
In verband met het coronavirus bespreken we graag de online voorlichtingsmogelijkheden met u. Bij interesse kunt u contact opnemen met Raymond de Lepper of Edith Nugteren via voorlichting@stc-r.nl. Daarnaast is er een speciale pagina aangemaakt voor studiekiezers waar ze online rondleidingen, presentaties en filmpjes kunnen bekijken.

 

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl