Decanen

Als decaan speelt u een belangrijke rol in het keuzeproces van uw leerlingen. Wij helpen u graag want we realiseren ons goed dat bij lang niet iedereen bekend is hoe grenzeloos interessant de scheepvaart- en transportsector is. Op deze pagina vindt u informatie voor decanen over het STC mbo college.

Open dagen en informatiedagen
Al onze locaties organiseren regelmatig open dagen en informatiedagen. Tijdens de open dagen zijn ook bedrijven aanwezig om u informatie te geven over de beroepen, kansen op werk en carrièrekansen. Klik hier voor een overzicht van data en locaties.

Onderwijsbeurzen
In het studiejaar 2020/2021 zijn wij weer aanwezig op diverse beurzen; deze worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Nieuwsbrief voor decanen
Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws van het STC mbo college over open dagen, opleidingen en activiteiten die voor u als decaan en/of uw leerlingen nuttig zijn? Meld u dan aan voor het Decanennieuws dat elke 2 à 3 maanden verstuurd wordt. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

Klik hier om de laatste editie van STC Decanennieuws online te bekijken.

 

Informatie voor decanen mbo-opleidingen | STC mbo college

 

STC decanendagen

Speciaal voor decanen organiseren wij dagen waarop we meer vertellen over de opleidingen van het STC mbo college en het daarbij behorende werkveld. Zo kunt u studiekiezers beter over onze opleidingen informeren. De volgende decanendag staat gepland voor schooljaar 2020-2021.

Brochures aanvragen
Wilt u enkele exemplaren van onze brochures ontvangen? Neem per e-mail contact op met onze afdeling Voorlichting. Of download de digitale brochures via de brochurepagina op deze website.

Voorlichting en gastles
Onze afdeling Voorlichting is graag bereid om bij u op school een voorlichting of gastles te verzorgen. Dit kan ook in samenwerking met het bedrijfsleven. Daarnaast organiseren wij op aanvraag en in overleg voor klassen rondleidingen op school en/of in de haven van Rotterdam.

 

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl