Meeloopdagen

Loop een dagje met ons mee!

Heb je na een open dag een keuze gemaakt voor een opleiding? Maar wil je toch nog even een keertje kijken of de opleiding echt bij je past? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je loopt dan een (halve) dag mee met de opleiding van jouw keuze. Je volgt dan lessen of doet mee aan een practicum en krijgt een indruk van de sfeer bij ons op school.

Elke opleiding van het STC mbo college organiseert meeloopdagen. Bij vrijwel alle opleidingen kun je individueel een afspraak maken. Hieronder vind je per sector meer informatie.


Mbo college Logistiek & Vervoer

Binnen het mbo college Logistiek & Vervoer kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Logistiek, Wegtransport, Luchtvaart en Rail. Deze opleidingen hebben niet altijd vaste meeloopdagen. Meeloopdagen worden voor-namelijk ingepland op dagen dat er beroepsvakken op het rooster staan. Je kunt je dus altijd voor een meeloopdag opgeven, samen met jou plannen we dan een geschikte datum.  Stuur daarvoor een e-mail naar:

Logistiek en warehousing: mbologistiek@stc-r.nl

Transport: mbowegtransport@stc-r.nl

Luchtvaart: mboluchtvaart@stc-r.nl

Rail: mborailvervoer@stc-r.nl

Meeloopdag Manager Transport en Logistiek
De opleiding Manager Transport en Logistiek heeft een meeloopdag gepland op dinsdag 3 december 2019. Je bent na aanmelden van harte welkom van 08.30 tot 15.00 uur. Ben je benieuwd naar het programma en aanmelden? Stuur een mail naar: c.n.olijhoek@stc-r.nl

Meeloopdag Aviation operations officer en Luchtvracht-specialist
De opleidingen Aviation operations officer en Luchtvrachtspecialist hebben een meeloopdag gepland op maandag 2 december 2019. Je bent na aanmelden van harte welkom van 09.00 tot 12.00 uur. Ben je benieuwd naar het programma en aanmelden? Stuur een mail naar: S.E.Goeloe@stc-r.nl

Mbo college Maritiem & Techniek

Binnen het mbo college Maritiem & Techniek kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Zeevaart, Rijn- en binnenvaart, Waterbouw, Zeevisvaart en Scheeps- en jachtbouw. Deze opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen, maar kiezen samen met jou een geschikte datum. Stuur daarvoor een e-mail naar:

Zeevaart: mbozeevaart@stc-r.nl 

Rijn- en binnenvaart: mbobinnenvaart@stc-r.nl

Waterbouw: mbowaterbouw@stc-r.nl 

Zeevisvaart: mbozeevisvaart@stc-r.nl 

Scheeps- en jachtbouw:  mboscheepsbouw@stc-r.nl

 

Mbo college Procestechniek & Maintenance 

Voor de opleidingen van het mbo college Procestechniek & Maintenance kun je je aanmelden voor een meeloopdag via mboprocesindustrie@stc-r.nl. Deze opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen, maar kiezen samen met jou een geschikte datum.

 

Mbo college Havens

Binnen het mbo college Havens kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Havenlogistiek en Havenoperaties. Deze opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen, maar kiezen samen met jou een geschikte datum. Stuur daarvoor een e-mail naar mbohavens@stc-r.nl.