Meeloopdagen

Loop een dagje met ons mee!

Wil je na het bezoeken van een open dag verder kennis maken met een opleiding? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je loopt dan een (halve) dag mee met de opleiding van jouw keuze. Je volgt dan lessen of doet mee aan een practicum en krijgt een indruk van de sfeer bij ons op school.

Elke opleiding van het STC mbo college organiseert meeloopdagen. Bij sommige opleidingen staan de meeloopdagen al vast, voor andere opleidingen kun je individueel een afspraak maken. Hieronder vind je per sector meer informatie.

Mbo college Logistiek & Vervoer

Binnen het mbo college Havens kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Logistiek, Wegtransport, Luchtvaart en Rail. Deze opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen. Meeloopdagen worden voornamelijk ingepland op dagen dat er beroepsvakken op het rooster staan. Je kunt je dus altijd voor een meeloopdag opgeven, samen met jou plannen we dan een geschikte datum.  Stuur daarvoor een e-mail naar:

Logistiek: mbologistiek@stc-r.nl

Wegtransport: mbowegtransport@stc-r.nl

Luchtvaart: mboluchtvaart@stc-r.nl

Rail: mborailvervoer@stc-r.nl

 

Mbo college Procestechniek & Maintenance 

Voor de opleidingen van het mbo college Procestechniek & Maintenance kan je je aanmelden voor een meeloopdag kan via mboprocesindustrie@stc-r.nl. Vermeld in je e-mail duidelijk de datum van jouw voorkeur.

 

 

Mbo college Maritiem & Techniek

Binnen het mbo college Maritiem & Techniek kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Zeevaart, Rijn- en binnenvaart, Waterbouw, Zeevisvaart en Scheeps- en jachtbouw. Deze opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen, maar kiezen samen met jou een geschikte datum. Stuur daarvoor een e-mail naar:

Zeevaart: mbozeevaart@stc-r.nl 

Rijn- en binnenvaart: mbobinnenvaart@stc-r.nl

Waterbouw: mbowaterbouw@stc-r.nl 

Zeevisvaart: mbozeevisvaart@stc-r.nl 

Scheeps- en jachtbouw:  mboscheepsbouw@stc-r.nl

 

Mbo college Havens

Binnen het mbo college Havens kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Havenlogistiek en Havenoperaties. Deze opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen, maar kiezen samen met jou een geschikte datum. Stuur daarvoor een e-mail naar mbohavens@stc-r.nl.