Meeloopdagen

Loop een dagje met ons mee!

Heb je na een open dag een keuze gemaakt voor een opleiding? Maar wil je toch nog even een keertje kijken of de opleiding echt bij je past? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je loopt dan een (halve) dag mee met de opleiding van jouw keuze. Je volgt dan lessen of doet mee aan een practicum en krijgt een indruk van de sfeer bij ons op school.

Elke opleiding van het STC mbo college organiseert meeloopdagen. Bij vrijwel alle opleidingen kun je individueel een afspraak maken. Hieronder vind je per sector meer informatie.


Mbo college Logistiek & Vervoer
Binnen het STC mbo college Logistiek & Vervoer kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Logistiek, Wegtransport, Luchtvaart en Rail. Deze opleidingen hebben niet altijd vaste meeloopdagen. Meeloopdagen worden voor-namelijk ingepland op dagen dat er beroepsvakken op het rooster staan. Je kunt je dus altijd voor een meeloopdag opgeven, samen met jou plannen we dan een geschikte datum.  Stuur daarvoor een e-mail naar:

Mbo college Maritiem & Techniek

Binnen het STC mbo college Maritiem & Techniek kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Zeevaart, Rijn- en binnenvaart, Waterbouw, Zeevisvaart en Maritieme techniek. Deze meeste opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen, maar kiezen samen met jou een geschikte datum. Stuur daarvoor een e-mail naar:

 

Mbo college Procestechniek & Maintenance
Meelopen binnen het STC mbo college Procestechniek & Maintenance is uiteraard mogelijk.  Als je je per e-mail aanmeldt, neemt een collega contact met je op om een datum te prikken. Stuur een mail naar: mboprocesindustrie@stc-r.nl en laat hierin even weten welke datum jou voorkeur heeft.

Mbo college Havens
Binnen het STC mbo college Havens kun je meeloopdagen aanvragen voor onze opleidingen Havenlogistiek en Havenoperaties. Deze opleidingen hebben geen vaste meeloopdagen, maar kiezen samen met jou een geschikte datum. Stuur daarvoor een e-mail naar mbohavens@stc-r.nl.