Rondleiding

Voor ouders

In verband met het coronavirus zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar. 

Bent u met uw zoon of dochter naar een open dag geweest, en wilt u verder kennismaken met de school en de sfeer proeven? Dat kan tijdens een rondleiding! In groepjes van maximaal 15 personen organiseren wij regelmatig deze rondleidingen. Data en locaties voor de komende periode vindt u hier.

In eerste instantie zijn de rondleidingen bedoeld voor ouders, maar uw zoon of dochter is ook welkom. Studiekiezers die zich voorafgaand aan het aanmelden voor een STC-opleiding meer willen zien van de school en de studie, adviseren wij om een meeloopdag te volgen.

Voor het studiejaar 2020-2021 zijn nog geen rondleidingen gepland. U bent van harte welkom om kennis te maken met het STC mbo college via onze voorlichting online. Dit bestaat uit live voorlichtingen van onze docenten of voorlichters, video’s en presentaties op de pagina online voorlichting en afhankelijk van de mogelijkheden binnen de coronamaatregelen de open dagen van het STC mbo college.

 

 

Wanneer en waar?

Hieronder vindt u verschillende data en locaties. Let op! Op elke locatie zijn andere opleidingen. In eerste instantie zijn de rondleidingen bedoeld voor ouders, maar leerlingen zijn ook welkom.

Voor het studiejaar 2019 – 2020 zijn nog geen rondleidingen gepland bekend. U bent van harte welkom om kennis te maken met het STC mbo college via onze voorlichting online. Dit bestaat uit live voorlichtingen van onze docenten of voorlichters, video’s en presentaties op de pagina online voorlichting en afhankelijk van de mogelijkheden binnen de coronamaatregelen de open dagen van het STC mbo college.

 

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl