Rondleiding

Voor ouders

Bent u met uw zoon of dochter naar een open dag geweest, en wilt u verder kennismaken met de school en de sfeer proeven? Dat kan tijdens een rondleiding! In groepjes van maximaal 15 personen organiseren wij regelmatig deze rondleidingen. Data en locaties voor de komende periode vindt u hier.

In eerste instantie zijn de rondleidingen bedoeld voor ouders, maar uw zoon of dochter is ook welkom. Voor studiekiezers die zich voorafgaand aan het aanmelden voor een STC-opleiding meer willen ontdekken over de school en de studie, dan adviseren wij om een meeloopdag te volgen.

U meldt zich maximaal drie dagen voor de datum van de rondleiding aan door een e-mail te sturen naar pr@stc-r.nl met de volgende informatie:

  • Uw naam
  • Datum waarop u de rondleiding wilt volgen
  • Welke locatie u wilt bezoeken
  • Met hoeveel personen u komt

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met meer informatie over uw rondleiding. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Bel ons dan via 010 44 86 444.

Wanneer en waar?

Voor mbo-opleidingen Scheeps- en Jachtbouw, Zeevaart, Rijn- en Binnenvaart, Waterbouw/Baggerbedrijf op de locatie Lloydstraat 300 in Rotterdam:

De rondleidingen voor dit schooljaar op de locatie Lloydstraat zijn geweest.

 

Voor mbo-opleidingen Havens, Rail, Logistiek, Luchtvaart en Wegtransport op de locatie Waalhaven Zuidzijde 16 in Rotterdam:

De rondleidingen voor dit schooljaar op de locatie Waalhaven zijn geweest.

 

Voor mbo-opleidingen Procesindustrie op de locatie Kerkhoekstraat 1 in Brielle:

De rondleidingen voor dit schooljaar op de locatie Kerkhoekstraat zijn geweest.

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: pr@stc-r.nl