Rondleiding

Rondkijken op het STC
Als je kiest voor een mbo-opleiding, wil je ook graag op de school kijken. Dat is best lastig in corona-tijd . Daarom bieden we op het STC rondleidingen in kleine groepen aan op bijna alle locaties! Lijkt dat je wat? Stuur onze voorlichters Edith en Raymond dan een mail via voorlichting@stc-r.nl.

Vermeld daarin bijvoorbeeld voor welke opleiding(en) je een rondleiding wil en je telefoonnummer.  Zodra we nieuwe rondleidingen gaan plannen of andere activiteiten organiseren, nemen zij contact met je op.

Hoe werkt het?
De rondleidingen vinden plaats onder schooltijd, dus vraag vooraf toestemming aan je mentor en ouders/verzorgers. Tijdens de rondleidingen gaat het echt om het proeven van de sfeer op school. Presentaties over opleidingen worden niet gegeven. Daarvoor kan je o.a. terecht bij STC Live. Vragen stellen aan de rondleider(s) kan natuurlijk wel.

Corona-proof

We houden de rondleidingen in kleine groepjes en op 1,5 meter afstand. Je mag één ouder/verzorger of gast uit hetzelfde huishouden als jij meenemen. Een mondkapje dragen is verplicht. Bij klachten, mag je niet deelnemen en vragen we je om je af te melden via voorlichting@stc-r.nl.

Vragen?
Heb je een  vraag over de rondleiding? Bel of mail dan naar onze voorlichters Edith en Raymond via  voorlichting@stc-r.nl  of 010 – 44 86 444.

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl