Huisvesting

Een veilig (t)huis van huis bij STC-SafePort

STC-SafePort biedt een (t)huis van huis voor studenten van STC Group. Studenten voor wie de reisafstand naar school te groot is, of die noodzakelijkerwijs buitenhuis wonen, vinden bij STC-SafePort een veilige en inspirerende woonomgeving. Het zeven verdiepingen tellende wooncomplex bevindt zich op een prachtige plek, vlak bij de Erasmusbrug en pal aan de Maas.

De huurprijs is afhankelijk van het type kamer, maar altijd inclusief de kosten van gas / water, begeleiding en belastingen. De  minimale voorwaarden voor aanmelding zijn:

– de student volgt een beroepsopleiding bij STC Group;

– de student is tussen de 16 en 23 jaar oud en zelfstandig;

– hij / zij staat open voor begeleiding en advies;

– hij / zij kan de maandelijkse (huur)kosten betalen.

 

Huisvesting

STC-SafePort sluit in de zomer van 2020 haar deuren. Het verschil tussen de verwachte inkomsten en uitgaven, opgesteld voor de aankoop en opening in 2014, en de daadwerkelijke inkomsten en uitgaven blijkt een te groot verlies op te leveren om aantrekkelijke en toegankelijke huurprijzen te blijven bieden. Dit heeft als gevolg dat het College van Bestuur van STC Group heeft besloten SafePort te sluiten in de zomer van 2020.

Alle huidige bewoners zijn op de hoogte gebracht. In de komende periode wordt ook gekeken naar passende oplossingen voor studenten die na de zomer van 2020 behoefte hebben aan huisvesting.

Meer weten over de huisvestingsmogelijkheden tot de zomer van 2020, de kosten of begeleiding? Bekijk dan de digitale folder of neem contact met ons op via 010 – 476 32 27.

 

Willemskade 13

3016 DK ROTTERDAM

Telefoon: 010 - 476 32 27

E-mail: info@stc-safeport.nl