Informatieavond Treinmachinist 29 april

15
April 2021
Informatieavond Treinmachinist 29 april | STC mbo college

Treinmachinist worden? Samen met NS bieden we op het STC een gecombineerde bol-bbl-opleiding aan die je voorbereidt op een carrière bij NS.  In het eerste jaar ga je vijf dagen per week naar school. In het tweede jaar ga je vier dagen per week aan de slag bij NS op het traject Alphen aan den Rijn – Gouda, en kom je een dag per week naar school om jezelf voor te bereiden op het eindexamen.

Als machinist zorg jij ervoor dat reizigers of goederen op een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke manier per trein worden vervoerd. Je hebt een afwisselend rooster, nooit een saaie werkdag en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Benieuwd of deze opleiding bij je past? Kom dan kennismaken met deze opleiding op donderdag 29 april 2021! Stuur uiterlijk 27 april een mail naar: mborailvervoer@stc-r.nl.

Heb je deze kennismaking gemist?
Geen zorgen. op woensdag 2 juni 2021 vindt de laatste informatiemiddag van dit schooljaar plaats. En aanmelden voor een opleiding op het STC mag ook nog na 1 mei. Klik hier voor meer info.

Meer weten over de opleiding?
Wil je meer weten over de opleiding treinmachinist? Lees dan verder op onze opleidingspagina. Naast de gecombineerde bol-bbl-opleiding is het ook mogelijk de volledige bol-opleiding te volgen, waarbij je naast de passagierskant ook voor goederenvervoer kan kiezen.

 

Meer nieuws