Kom eens kennismaken
Best spannend, zo’n nieuwe school. Je maakt toch een keuze voor minimaal een jaar of twee. Alle reden dus om er voor te zorgen dat je zeker bent van je zaak. Maar hoe weet je nu of je de juiste keuze maakt? Of de school en de opleiding ook echt bij je passen?

Begin eens met het bezoeken van een open dag. Die organiseren we een paar keer per jaar. Je kunt je dan goed laten voorlichten door docenten en in gesprek met studenten. Ook zijn vrijwel alle lokalen open en kun je een kijkje nemen in de praktijkfaciliteiten en bij de simulatoren. Momenteel bieden wij onze voorlichting en open dagen online aan. Kijk op de online voorlichtingspagina of klik op onderstaande button.

Heb je een open dag meegemaakt en heb je ontdekt welke opleiding bij jou past? Dan kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Je maakt dan nader kennis met de opleiding en met studenten.

Heb je je aangemeld en willen je ouders en jij nog een keer een kijkje nemen voordat je met vakantie gaat? Schrijf je dan (samen met je ouders) in voor een rondleiding op je nieuwe school.

Wilt u als decaan een keertje kennismaken met het STC mbo college? We ontmoeten u graag!