Elke dinsdag en donderdag maak je kennis met onze mbo-opleidingen tijdens STC Live! Onze voorlichters en docenten helpen je bij het kiezen voor een opleiding!

Weet je nog niet precies wat bij je past? Volg dan een live-sessie ‘voorlichting mbo college’ of bekijk alvast deze animatie van onze opleidingen of doe de opleidingsquiz.

Heb je al een opleiding op het oog? Check dan hier onder welk STC mbo college die opleiding valt en volg een college-sessie. Je kan ook nu al door de college-presentatie klikken:
Ontdek het STC mbo college Havens
Ontdek het STC mbo college Logistiek & Vervoer
Ontdek het STC mbo college Maritiem & Techniek
Ontdek het STC mbo college Procestechniek & Maintenance

We proberen al je vragen te beantwoorden via een live-sessie. Ook ouders en decanen zijn van harte welkom. We maken hiervoor gebruik van Microsoft Teams. Hoe dat werkt, lees je hier: Microsoft Teams. Klik op de sessie die je wilt volgen. Je kan vanaf vijf minuten voor de starttijd inloggen. Sluit je later aan? Geen probleem! We zitten tussen 15.30 – 16.30 uur voor je klaar.

 

Dinsdag 27 oktober
Donderdag 29 oktober
15.30 – 16.30 uur
15.30 – 16.30 uur
 
 
Dinsdag 3 november
Donderdag 5 november
15.30 – 16.30 uur
15.30 – 16.30 uur
 
 

 
De mbo-opleidingen van het STC zijn ondergebracht in vier kleinschalige colleges. Klik op een college voor een overzicht van de opleidingen:
college Havens
college Logistiek & Vervoer
college Maritiem & Techniek
college Procestechniek & Maintenance