• STC Group
  • STC Group
  • STC Group

Deltahaven – Stellendam

De schoollocatie van het STC mbo college in Stellendam is meer dan een echte visserijschool. Naast mbo-opleidingen voor de visserij bieden wij hier ook mbo-opleidingen gericht op de zeevaart aan.  Onze locatie aan de Deltahaven, is een kleinschalige school en ligt tegenover de kotters die wachten om uit kunnen varen.

Faciliteiten

Alle opleidingen zitten bomvol techniek en zijn jouw toegang tot een avontuurlijke carrière op het water! Deze locati biedt moderne faciliteiten die je nodig hebt om je visvaart- of zeevaartopleiding succesvol te doorlopen. Denk onder andere aan een machinekamerpraktijklokaal, een visverwerkingslokaal en een zeevisvaartsimulator.

Bereikbaarheid openbaar vervoer
De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam:
Metrostation Zuidplein: bus 136 (richting Stellendam). Overstappen bij het busstation in Stellendam op bus 104 (richting Hellevoetsluis). Uitstappen bij de halte Vissershaven.

Vanaf Spijkenisse:
Copernicuslaan: bus 81 (richting Spijkenisse). Overstappen bij de halte Metro Centrum in Spijkenisse op bus 106 (richting Rozenburg). Overstappen bij bushalte Amnesty Internationallaan in Hellevoetsluis op bus 104 (richting Renesse). Uitstappen bij de halte Vissershaven.

Vanaf Middelburg:
Station: bus 133 (richting Oude-Tonge). Overstappen bij het Transferium in Renesse op bus 104 (richting Hellevoetsluis). Uitstappen bij de halte Vissershaven.

Loop eens binnen...

Deze locatie opent een paar keer per jaar haar deuren voor geïnteresseerden. Docenten en studenten vertellen graag meer over de opleidingen. Klik hier voor het actuele overzicht van onze open dagen. In het schooljaar 2020-2021 kunnen wij binnen de RIVM-richtlijnen tijdens de open dagen bezoekers op onze locatie ontvangen.

 

Voor vragen over de locatie Stellendam en het opleidingsaanbod staan onze collega’s u graag te woord op 0187 – 49 19 68.

 

Deltahaven 4

3251 LC Stellendam

Telefoon: 0187 - 49 19 68

E-mail: info@stc-group.nl