STC mbo college Logistiek & Vervoer

Op het STC mbo college Logistiek & Vervoer vindt je mbo-opleidingen voor denkers én doeners! Je leert er alles over het organiseren, plannen en vervoeren in de wereld van handel en transport. Van logistiek manager tot treinmachinist, van vrachtwagenchauffeur tot luchtvrachtspecialist.

Eén ding weet je zeker als je naar het STC mbo college Logistiek & Vervoer gaat: jij houdt de touwtjes zelf stevig in handen. Wij geloven dat leren leuker is (en beter gaat) als je zelf verantwoordelijk bent voor je opleiding. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Onze docenten, instructeurs en je mentor staan altijd voor je klaar. Zij helpen je om het maximale uit je opleiding en dus uit jezelf te halen.

Benieuwd of een opleiding in het college Logistiek & Vervoer iets voor jou is? Op 2 december organiseren we een open dag op onze schoollocaties met aangepaste programma’s voor jongeren die volgend jaar aan een mbo-opleiding willen starten.

Binnen dit college kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Luchtvaartlogistiek:


Logistiek & warehousing:

 

Transport & vervoer:

 

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Logistiek & Vervoer, klik dan door naar de brochure.

Heb je nog wat langer de tijd om een mbo-opleiding te kiezen? Volg dan op dinsdagen tussen 15.30 en 16.30 uur een live voorlichting via STC Live! Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Havens, of het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.