STC mbo college Logistiek & Vervoer

Eén ding weet je zeker als je naar het STC mbo college Logistiek & Vervoer gaat: jij houdt de touwtjes zelf stevig in handen. Niet zo gek, want wij geloven dat leren leuker is (en beter gaat) als je zelf verantwoordelijk bent voor je opleiding. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Onze docenten, instructeurs en je mentor staan altijd voor je klaar. Zij helpen je om het maximale uit je opleiding en dus uit jezelf te halen.

Leren door te doen staat bij ons echt centraal. Tijdens de opleiding stellen we je in staat om zoveel mogelijk kennis op te doen over het beroep waar we je voor opleiden. Die kennis bieden we op verschillende manieren aan. Dus niet alleen de hele les luisteren naar de docent, maar vooral ook zelf aan de slag. Je krijgt les in een interessante omgeving waar het bruist van de activiteiten. Een omgeving waarin bovendien ondernemerschap en het nemen van initiatieven beloond wordt. Vraag maar eens aan studenten bij ons op school. Zij organiseren zelf allerlei activiteiten zoals een schoolfeest en voeren samen met bedrijven uitdagende projecten uit. Die bedrijven spelen trouwens een belangrijke rol tijdens je opleiding. Veel van wat je uiteindelijk weet en kunt, leer je namelijk tijdens je stage. Wist je dat veel van onze studenten uiteindelijk gaan werken bij het bedrijf waar ze eerder stage hebben gelopen?

Leren op school doe je niet alleen in de klas. Je bent ook regelmatig te vinden in een van de mooie praktijkfaciliteiten die we op school hebben. Welke dat zijn is afhankelijk van de opleiding die je volgt. Heb je de ambitie om chauffeur of machinist te worden? Dan staan de leswagen en de railsimulator voor je klaar. En als je bij ons een logistieke opleiding volgt, dan breng je een deel van je opleiding door in het Living Logistics Lab. Wie weet verzin je daar wel een slim alternatief voor al die koeriersbusjes die op straat altijd in de weg lijken te staan…

Uiteraard draait het op school vooral om wat je leert. Maar we vinden het ook heel belangrijk dat je een leuke schooltijd hebt. Daarom organiseren we regelmatig excursies naar bedrijven en beurzen, studiereizen naar het buitenland en sporttoernooien.

Dus, wil jij
… zelf verantwoordelijk zijn voor je opleiding?
… leren in een bruisende omgeving?
… straks een goede baan met een prima salaris?

Dan ben je van harte welkom bij het STC mbo college Logistiek & Vervoer!

Logistieke opleidingen:

 

Wegtransportopleidingen:

 

Luchtvaartopleidingen:

 

Railopleidingen:

 

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Havens, of het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.