STC mbo college Logistiek & Vervoer

Op het STC mbo college Logistiek & Vervoer vindt je mbo-opleidingen voor denkers én doeners! Je leert er alles over het organiseren, plannen en vervoeren in de wereld van handel en transport. Van logistiek manager tot treinmachinist, van vrachtwagenchauffeur tot luchtvrachtspecialist.

Eén ding weet je zeker als je naar het STC mbo college Logistiek & Vervoer gaat: jij houdt de touwtjes zelf stevig in handen. Wij geloven dat leren leuker is (en beter gaat) als je zelf verantwoordelijk bent voor je opleiding. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Onze docenten, instructeurs en je mentor staan altijd voor je klaar. Zij helpen je om het maximale uit je opleiding en dus uit jezelf te halen.

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Logistiek & Vervoer, klik dan door naar de brochure.

Binnen dit college kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Luchtvaartlogistiek:


Logistiek & warehousing:

 

Transport & vervoer:

Benieuwd of een mbo-opleiding logistiek en vervoer iets voor jou is? Volg de onderstaande live sessie donderdag van 13.30 tot 15.30 uur in Microsoft Teams. Je kan deelnemen wanneer het voor jou uitkomt.

De voorlichting van het STC mbo college gaat online door! Wanneer het jou uitkomt, kijk je diverse video’s terug. Wij helpen je kiezen, ook in deze bijzondere tijd. Wij weten namelijk als geen ander dat het kiezen van de juiste studie niet altijd gemakkelijk is. Klik op de button hieronder of klik hier.

 

 

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Havens, of het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.