STC mbo college Maritiem & Techniek

Onder het STC mbo college Maritiem & Techniek vallen alle opleidingen die te maken hebben met het water! Van het ontwerpen en bouwen van schepen, tot het bevaren van de zee en rivieren. Met een mbo-opleiding Maritiem & Techniek zet jij je eigen koers uit naar een avontuurlijke baan!

Wie op een locatie van het STC mbo college Maritiem & Techniek komt, weet het direct; hier leiden ze op voor een carrière op of rond het water. Hoe dat komt? Allereerst natuurlijk vanwege alle prachtige praktijkfaciliteiten: eigen opleidingsschepen, een skillslab, de machinekamer, technieklokalen en simulatoren. Je merkt het ook aan de vakdocenten die allemaal gewerkt hebben aan boord van een schip of bij een scheepswerf. En dat is handig, want zij weten uit eigen ervaring hoe het is om aan boord van een schip te werken en te leven.

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Maritiem & Techniek, klik dan door naar de brochure.

Binnen dit college kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Scheepsbouw / maritieme techniek:

 

Zeevaart:

 

Rijn- en binnenvaart:

 

Waterbouw:

 

Zeevisvaart:

 

Benieuwd of deze opleiding bij je past? Bezoek dan een open dag, doe mee aan een voorlichting van STC live of kijk wanneer het jou uitkomt de online voorlichting terug.

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Havens, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.