STC mbo college Maritiem & Techniek

STC mbo college Maritiem & Techniek | schoollocaties in R'dam, Katwijk, Stellendam en ZwolleOnder het STC mbo college Maritiem & Techniek vallen alle opleidingen die te maken hebben met het water! Van het ontwerpen en bouwen van schepen, tot het bevaren van de zee en rivieren. In heel de wereld wordt opgekeken naar de kennis die de Nederlanders van schepen en het water hebben. Het STC is dus is de perfecte plek om jouw eerste stappen in de grenzeloze maritieme wereld te zetten!

Wie op een locatie van het STC mbo college Maritiem & Techniek komt, weet het direct; hier leiden ze op voor een carrière op of rond het water. Hoe dat komt? Allereerst natuurlijk vanwege alle prachtige praktijkfaciliteiten. Zeg nou zelf, hoeveel scholen beschikken er over eigen opleidingsschepen, een skillslab, oefenbad, machinekamer, technieklokalen en simulatoren? Maar dat is niet alles. Je merkt het ook aan de vakdocenten op school. Zij hebben allemaal gewerkt aan boord van een schip of bij een scheepswerf. En dat is handig, want zij weten uit eigen ervaring hoe het is om aan boord van een schip te werken en te leven.

Als je meer wilt lezen over het STC mbo college Maritiem & Techniek, klik dan door naar de brochure. Binnen dit college kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Zeevaart:

 

Rijn- en binnenvaart:

 

Zeevisvaart:

 

Waterbouw:

 

Maritieme techniek:

 

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Havens, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.