Open dag in Stellendam

Mbo-opleidingen voor techniek en scheepvaart

De schoollocatie van het STC mbo college in Stellendam is meer dan een zeevaartschool. Het aanbod van mbo-opleidingen is gericht op scheepvaart- en techniekonderwijs op niveau 2, 3 en 4.

Welkom in Stellendam
Je bent van harte welkom om de STC campus Zuidwest aan de Deltahaven in Stellendam tijdens een open dag te bezoeken. Op woensdag 14 april is het mogelijk op locatie langs te komen. Registreren voor een bezoek is noodzakelijk. Klik via onderstaande button naar het registratiesysteem. Kies bij registreren het ticket Stellendam. Na het invullen van je persoonsgegevens, kies je een tijdvak. Je krijgt een bevestiging van je registratie inclusief een e-ticket. Komt een ander moment jou beter uit? Neem dan contact op met de locatie.

Opleidingen in het technisch basisjaar
Op de STC Campus Zuidwest bieden wij per september 2021 het technisch basisjaar aan. Studenten zitten in het eerste jaar in één klas en krijgen daarnaast een dag per week les in de richting van hun voorkeur. Na het eerste jaar kiezen de studenten voor een mbo-opleiding gericht op procestechniek & maintenancescheeps- en jachtbouwvisserij of zeevaart. Studenten blijven in Stellendam voor zeevaart of visserij. Voor een opleiding in de procestechniek of maintenance gaan studenten vanaf jaar twee naar Brielle. In Rotterdam vindt het vervolg plaats voor jongeren die kiezen voor scheeps- en jachtbouw (maritieme techniek).

Deze opleidingen zijn in het eerste jaar te volgen op de STC campus Zuidwest in Stellendam. Na succesvolle afronding van jaar 1 in het technisch basisjaar stromen studenten door naar de hoofdlocatie van de opleiding voor het vervolg.

Visserij

Zeevaart

Scheepsbouwkunde (maritieme techniek)

Procestechniek en maintenance

 

Vragen?
Heb je vragen over het technisch basisjaar, de mbo-opleidingen of de locatie Stellendam? Bel ons dan op 0187 – 49 19 68.

 

Benieuwd naar alle mbo-opleidingen van het STC mbo college? Bekijk dan het opleidingsoverzicht of kijk de mbo-opleidingsvideo