Open dagen

Wanneer een open dag op het programma staat, is in onderstaand schema te vinden. Klik op de datum van de open dag van jouw voorkeur om te lezen hoe een open dag eruit komt te zien. Dit maken we zo snel als mogelijk bekend.

In het schooljaar 2020 – 2021 proberen wij onze open dagen waar mogelijk op onze schoollocaties te organiseren met aangepaste programma’s in tijdvakken volgens de richtlijnen van het RIVM. Als dat niet mogelijk is, dan bieden we online programma’s aan. Vooraf registreren voor open dag is altijd noodzakelijk. Heb je een vraag, opmerking of suggestie over de open dagen? Stuur dan een mail aan opendag@stc-r.nl. Daarnaast staan onze voorlichters staan voor je klaar via 010 – 44 86 444, via Whatsapp op 06 – 12 58 32 44 of per mail via voorlichting@stc-r.nl.

Twijfel je nog voor welke mbo-opleiding je gaat kiezen? Geen stress! Aanmelden op het STC kan nog steeds, ook na 1 mei. Volg binnenkort een live voorlichting of bekijk wanneer het jou uitkomt de online voorlichting terug.