Open dagen & Infodagen

Ben jij je aan het voorbereiden op een vervolgopleiding? Kom dan eens langs tijdens onze open dagen en informatiedagen. Proef de sfeer, bekijk de school en ga in gesprek met docenten en mbo’ers.

We organiseren ieder jaar een aantal open dagen. Tijdens deze open dagen zijn alle faciliteiten zoals simulatoren en opleidingsschepen te bezoeken. Tijdens een aantal open dagen nodigen wij ook het bedrijfsleven uit om aanwezig te zijn. Bij de vertegenwoordigers van deze bedrijven kan je terecht met vragen over stageplaatsen, banen, salaris enzovoort. Infodagen zijn iets kleiner van opzet. Er zijn dan bijvoorbeeld geen bedrijven aanwezig. Wel geven we voorlichting en zijn er docenten en mbo’ers aanwezig die je graag meer vertellen over de opleiding en de school.

 

Op welke locatie moet je zijn?
Om een open dag goed te benutten, is het fijn als je op de goede schoollocatie bent voor de opleiding van jouw voorkeur. We hebben een overzicht gemaakt waarin je kunt zien op welke locatie je voor welke opleiding terecht kunt tijdens een open dag.  Klik hier door voor dit overzicht.