Open dagen & Infodagen

Ben jij je aan het voorbereiden op een vervolgopleiding? Kom dan eens langs tijdens onze open dagen en informatiedagen. Proef de sfeer, bekijk de school en ga in gesprek met docenten en mbo’ers.

Vanwege de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus hebben wij de open dag van 18 maart afgelast. Het kiezen van een studie is niet gemakkelijk en daarom willen we graag met je in contact blijven. Omdat we niet weten hoe het coronavirus zich verder ontwikkelt, hebben we op dit moment nog geen alternatief.

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige alternatieven? Klik dan hier en vul het formulier in. We houden je dan op de hoogte van de mogelijkheden die het STC kan bieden om je te helpen bij je studiekeuze. Heb je je eerder al aangemeld voor de open dag  van 18 maart, dan sta je al in het systeem. Je hoeft het formulier dan niet nogmaals in te vullen.

Op welke locatie moet je zijn?
Om een open dag goed te benutten, is het fijn als je op de goede schoollocatie bent voor de opleiding van jouw voorkeur. We hebben een overzicht gemaakt waarin je kunt zien op welke locatie je voor welke opleiding terecht kunt tijdens een open dag.  Klik hier door voor dit overzicht.