Mbo open dagen – 13 t/m 16 april 2021 (Rotterdam, Brielle, Katwijk en Stellendam)

Van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 april 2021 organiseren we vier open dagen bij het STC mbo college. Iedere dag staan verschillende opleidingen centraal, die je kunt volgen op onze locaties in Rotterdam, Brielle, Katwijk en Stellendam. We mogen deze laatste open dagen van dit studiejaar op onze schoollocaties organiseren!

Iedere dag staan verschillende opleidingen centraal verdeeld over vier dagen. Alle mbo-opleidingen van het STC mbo college komen in het programma aan bod. Op welke dag komt de opleiding van jouw voorkeur aan bod komt, vind je door hier te klikken. Klik hieronder door naar de verschillende dagen voor meer informatie en om je te registreren:

Vooraf registreren en programma
Binnen de RIVM-richtlijnen bieden wij aangepaste programma’s aan op onze schoollocaties. We werken met vaste programma’s in tijdvakken die per schoollocatie en per dag kunnen verschillen van duur en inhoud. Voor elk tijdvak is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarvoor je je vooraf moet registreren. Je registreert je dus voor een tijdvak en volgt dan dat programma. Er is geen vrije inloop mogelijk en je kan tussendoor niet overstappen naar een ander programma op dezelfde dag. Daarom kan je je ook maar één keer registreren op een e-mailadres en moet iedere bezoeker een uniek e-ticket op naam bij de ingang laten scannen.

Iemand meenemen?
Je mag 1 persoon meenemen die uit hetzelfde huishouden als jij komt. Je geeft hem/haar op als zogenaamde introducé bij het registreren. Hij/zij ontvangt op het eigen e-mailadres ook een persoonlijk e-ticket op eigen naam. Met dit e-ticket kan hij/zij met jou mee naar binnen op de open dag.

Opleidingen
Op het STC mbo college kan je kiezen uit meer dan 30 mbo-opleidingen. Weet je nog niet precies wat bij je past? Bekijk dan de opleidingsvideo, de animatie of doe de opleidingsquiz. Heb je al een opleiding op het oog? Check dan hier op welke open dag in april deze opleiding wordt aangeboden. Je kan bij het reserveren van een tijdvak de juiste keuze maken.

Aanmelden op het mbo voor studiejaar 2021-2022
Het ministerie van onderwijs heeft de aanmelddeadline voor een mbo-opleiding verplaatst naar 1 mei 2021. Klik hier voor de officiële melding op hun website.
Daarnaast zijn er op dit moment nog geen mbo-opleidingen op het STC die vol dreigen te raken voor het nieuwe studiejaar. Aanmelden voor 1 mei is dus zeker raadzaam ook i.v.m. het toelatingsrecht, maar aanmelden mag op het STC ook na 1 mei.

Vragen?
Heb je in de tussentijd vragen over de opleidingen van het STC? Neem dan contact op met onze voorlichters Edith en Raymond via 010 – 44 86 444 of voorlichting@stc-r.nl