Mbo open dag – 2 december 2020

Leuk dat je interesse hebt in de open dag van het STC mbo college op woensdag 2 december. Binnen de RIVM-richtlijnen bieden wij aangepaste programma’s aan op onze schoollocaties. Vooraf registreren om de open dag te bezoeken is noodzakelijk. Dit kan tot en met maandag 30 november. Hoe we dat gaan doen, lees je hieronder.

Programma
We werken met vaste programma’s in tijdvakken die per schoollocatie verschillen van duur en inhoud. Voor elk tijdvak is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarvoor je je vooraf moet registreren. Daarom organiseren wij deze open dag voor eindexamenkandidaten,  of jongeren die dit schooljaar een mbo-opleiding gaan kiezen. Er is geen vrije inloop mogelijk. Je registreert je voor een tijdvak en volgt dan dat programma.

Iemand meenemen?
Je mag 1 persoon meenemen die uit hetzelfde huishouden als jij komt. Je geeft hem/haar op als zogenaamde introducé bij het registreren. Tot en met maandag 30 november kan je je registreren.

Tijdvak reserveren
Wil je na de zomervakantie misschien wel naar het STC mbo college? Dan zien we je graag op 2 december om kennis te maken met onze mbo-opleidingen voor scheepvaart, vervoer, havens en techniek. Klik op onderstaande button om een tijdvak te reserveren.

Heb je nog wat langer de tijd om je vervolgopleiding te kiezen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief ‘Studiekiezers’ door hier te klikken of volg een online voorlichting.

Opleidingen
Op het STC mbo college kan je kiezen uit meer dan 30 mbo-opleidingen. Weet je nog niet precies wat bij je past? Bekijk dan de opleidingsvideo, de animatie of doe de opleidingsquiz.

Heb je al een opleiding op het oog? Check dan hier op welke locatie en onder welke sector deze opleiding wordt aangeboden. Je kan dan bij het reserveren van een tijdvak de juiste keuze maken.

Vragen?
Heb je vragen over de open dag op 2 december? Neem dan contact met ons op via opendag@stc-r.nl