Open dagen STC mbo college – 19 en 20 januari 2018

Kom kennismaken met de mbo-opleidingen van het STC mbo college tijdens de open dagen. Je bent welkom op vrijdagavond 19 januari tussen 18.00 en 21.00 uur en op zaterdag 20 januari tussen 10.00 en 14.00 uur. Op onze locatie in Zwolle ben je welkom op vrijdag tussen 14.00 en 20.30 uur en zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Bezoekers kunnen bij ons terecht voor informatie over al onze mbo-opleidingen. Alle opleidingen geven klassikale en doorlopende voorlichting. Onze studenten en docenten kunnen al jouw vragen beantwoorden en vertellen je wat je van ons mbo kan verwachten. Uiteraard zijn de praktijkfaciliteiten, opleidingsschepen en simulatoren tijdens deze dagen voor bezoekers geopend. Daarnaast is ook het bedrijfsleven aanwezig om voorlichting te geven over stageplaatsen, kansen op banen en carrièremogelijkheden. Klik hier voor een overzicht van de aanwezige bedrijven.

Locaties
Het mbo van het STC mbo college vind je op verschillende locaties, waar je van harte welkom bent:

  • Lloydstraat, Rotterdam
  • Waalhaven Z.z., Rotterdam
  • Kerkhoekstraat, Brielle
  • Zuidstraat, Katwijk
  • Deltahaven, Stellendam
  • Mozartlaan, Zwolle
Programma per locatie

Op elke schoollocatie staan verschillende voorlichtingen gepland. Klik hieronder op de afbeelding van de schoollocatie van jouw voorkeur om het programma te bekijken.

Huisvesting; een veilig thuis van huis
Wil je graag een mbo-opleiding bij het STC mbo college in Rotterdam, maar woon je niet in de buurt? Spreek dan onze collega’s van STC-SafePort aan. Zij bieden huisvesting voor onze studenten; een veilig thuis van huis.

Parkeren
Op alle locaties kun je je auto op straat parkeren. Met uitzondering van de locatie Lloydstraat is parkeren op straat gratis. Op de locatie Lloydstraat is tussen 9.00 en 18.00 uur een betaald parkeren beleid van kracht. Je kunt hier alleen betalen met een pinpas, creditcard of 06-parkeren. Een andere optie is parkeren in de nabijgelegen Q-park garage Schiecentrale. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie Lloydstraat.

Sluiting Maastunnel
In verband met de afsluiting van de Maastunnel richting Zuid, wordt het verkeer van Noord naar Zuid omgeleid via de Erasmusbrug. Houd rekening met een langere reistijd. Richting Noord is de Maastunnel gewoon geopend.

Aanmelden
Het is niet noodzakelijk om je aan te melden voor onze open dagen. Iedereen is welkom om binnen te lopen en kennis te maken met onze mbo-opleidingen.

Vragen?
Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.

De volgende mogelijkheid om te komen kijken op een informatiemiddag is op 14 maart 2018.