Mbo open dagen 9 t/m 12 maart 2021 (Rotterdam, Brielle, Katwijk en Stellendam)

In verband met de lockdown die in ieder geval nog tot en met 2 maart duurt vinden de STC open dagen in maart online plaats.
Op de online open dagen is iedereen met interesse in onze mbo-opleidingen welkom om deel te nemen.

Iedere dag staan verschillende opleidingen centraal verdeeld over vier dagen. Klik op een dag voor meer informatie en om je te registreren:

 

Registreren online open dagen
Op de online open dagen werken we met voorlichtingen in tijdvakken. Alle mbo-opleidingen van het STC mbo college komen in het programma aan bod. Je registreert je voor een tijdvak en volgt dat online programma. Registreren doe je via de open dag van jouw voorkeur in het lijstje hierboven Je kan ook op elke dag een algemene voorlichting over alle opleidingen van het STC mbo college volgen gegeven door onze voorlichters. Op welke dag komt de opleiding van jouw voorkeur aan bod komt, vind je door hier te klikken.

Opleidingen
Op het STC mbo college kan je kiezen uit meer dan 30 mbo-opleidingen. Weet je nog niet precies wat bij je past? Bekijk dan de opleidingsvideo, de animatie of doe de opleidingsquiz. Heb je al een opleiding op het oog? Check dan hier op welke open dag in maart deze opleiding wordt aangeboden. Je kan bij het reserveren van een tijdvak de juiste keuze maken.

Vragen?
Heb je een vraag, suggestie of opmerking over de online open dagen van maart 2021? Neem dan contact met ons op via opendag@stc-r.nl. De online voorlichtingen worden gegeven via Microsoft Teams, klik hier voor uitleg over hoe je Teams gebruikt.