Open dag STC mbo college – 13 maart 2019

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de mbo-opleidingen van het STC mbo college tijdens de laatste open dag van het studiejaar. Je bent welkom op woensdag 13 maart tussen 16.00 en 20.00 uur.  

Je kunt bij ons terecht voor informatie over al onze mbo-opleidingen. Over alle opleidingen worden klassikale en doorlopende voorlichtingen verzorgd. Onze studenten en docenten kunnen al jouw vragen beantwoorden en vertellen je wat je van ons mbo kan verwachten. Uiteraard zijn de praktijkfaciliteiten, opleidingsschepen en simulatoren tijdens deze dagen geopend.

Voordat je naar de open dagen komt jouw grenzeloos ontdekken? Kijk dan zeker even rond op onze website Ga voor grenzeloos en doe de (korte) opleidingsquiz.


Locaties
Het mbo van het STC vind je op verschillende locaties, waar je van harte welkom bent:

  • Lloydstraat, Rotterdam
  • Waalhaven Z.z., Rotterdam
  • Kerkhoekstraat, Brielle
  • Zuidstraat, Katwijk
  • Deltahaven, Stellendam

Wil je zeker weten dat je naar de juiste locatie afreist? Klik hier voor een overzicht van opleidingen per locatie. Ongeveer een week voor de open dagen vind je hier ook de programma’s van alle schoollocaties.

Zoek je iets anders dan een mbo-opleiding?
Je kunt op de locatie Lloydstraat ook terecht voor informatie over onze Master of Science Shipping and Transport en de deeltijd hbo-studie Maritieme Techniek (scheepsbouwkunde). Uiteraard verzorgen onze vmbo-locaties deze data ook een open dag. Ga naar de vmbo-website voor meer informatie.

Parkeren
Op alle locaties kun je je auto op straat parkeren. Met uitzondering van de locatie Lloydstraat is parkeren op straat gratis. Op de locatie Lloydstraat is tussen 9.00 en 18.00 uur een betaald parkeren beleid van kracht. Je kunt hier alleen betalen met een pinpas, creditcard of 06-parkeren. Een andere optie is parkeren in de nabijgelegen Q-park garage Schiecentrale. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie Lloydstraat.


Sluiting Maastunnel
In verband met de afsluiting van de Maastunnel richting Zuid, wordt het verkeer van Noord naar Zuid omgeleid via de Erasmusbrug. Houd rekening met een langere reistijd. Richting Noord is de Maastunnel gewoon geopend.

 

Vragen?
Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.

 

Dit is de laatste open dag van het studiejaar. In juni organiseren wij nog een kleine informatiemiddag.