Open dag Havens

Van 13 t/m 16 april zijn er vier open dagen op de schoollocaties van het STC mbo college. Iedere dag staan verschillende opleidingen centraal.

Op vrijdag 16 april maak je kennis met onze mbo-opleidingen die gaan over het werk in de haven. De Rotterdamse haven is misschien wel de grootste werkgever van Nederland. Er zijn dan ook veel verschillende banen te vinden. Voor denkers en doeners, van administratief tot operationeel, op kantoor en aan de kade!

Klik op onderstaande button of deze link om je te registreren voor één van de tijdvakken.

Vooraf registreren noodzakelijk
Binnen de RIVM-richtlijnen bieden wij deze open dag aangepaste programma’s aan op de Waalhaven Zz 16 in Rotterdam. Voor elk tijdvak is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarvoor je je vooraf moet registreren. Er is geen vrije inloop mogelijk en je kan tussendoor niet overstappen naar een ander programma op dezelfde dag. Daarom kan je je ook maar één keer registreren op een e-mailadres en moet iedere bezoeker een uniek e-ticket op naam bij de ingang laten scannen. Je mag 1 persoon meenemen die uit hetzelfde huishouden als jij komt. Je geeft hem/haar op als zogenaamde introducé bij het registreren. Hij/zij ontvangt op het eigen e-mailadres ook een persoonlijk e-ticket op eigen naam. Met dit e-ticket kan hij/zij met jou mee naar binnen op de open dag.

Mbo-opleidingen op 16 april
Je kan kennismaken op deze open dag met de onderstaande opleidingen. Deze open dag wordt aangeboden op de Waalhaven Zuidzijde 16 in Rotterdam.

Havenlogistieke opleidingen:

Havenoperationele opleidingen:

 

Havenlogistiek in beeld: 


*Manager Havenlogistiek en Coördinator Havenlogistiek:

Het eerste studiejaar van deze opleidingen in bol kan ook gevolgd worden op de locatie Lloydstraat 300 in Rotterdam. Deze locatie ligt in tegenstelling tot de hoofdlocatie op Zuid, aan de centrum/westzijde van Rotterdam en is goed bereikbaar met tram en metro. 

Havenoperaties in beeld:

 

De andere open dagen zijn op: