Open dag Logistiek

Van 13 t/m 16 april zijn vier open dagen op de schoollocaties van het STC mbo college. Iedere dag staan verschillende opleidingen centraal.

Op dinsdag 13 april staan logistieke mbo-opleidingen centraal en maak je kennis met onze mbo-opleidingen voor denkers én doeners gericht op logistiek, luchtvaart, transport en rail.

We leren je alles over het organiseren, plannen en vervoeren in de wereld van handel en transport. Van logistiek manager tot treinmachinist, van vrachtwagenchauffeur tot luchtvrachtspecialist.

Klik op onderstaande button of op deze link om je te registreren voor één van de tijdvakken.

Vooraf registreren noodzakelijk
Binnen de RIVM-richtlijnen bieden wij deze open dag aangepaste programma’s aan op de Waalhaven Zz 16 in Rotterdam. Voor elk tijdvak is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarvoor je je vooraf moet registreren. Er is geen vrije inloop mogelijk en je kan tussendoor niet overstappen naar een ander programma op dezelfde dag. Daarom kan je je ook maar één keer registreren op een e-mailadres en moet iedere bezoeker een uniek e-ticket op naam bij de ingang laten scannen. Je mag 1 persoon meenemen die uit hetzelfde huishouden als jij komt. Je geeft hem/haar op als zogenaamde introducé bij het registreren. Hij/zij ontvangt op het eigen e-mailadres ook een persoonlijk e-ticket op eigen naam. Met dit e-ticket kan hij/zij met jou mee naar binnen op de open dag.

Mbo-opleidingen op 13 april
Je kan kennismaken op deze open dag met de onderstaande opleidingen:

Transport

 

Luchtvaartlogistiek:

 

Logistiek: 

 

Rail

 

De andere open dagen zijn op: