Open dag Procestechnologie

Van 13 t/m 16 april zijn er vier open dagen op de schoollocaties van het STC mbo college. Iedere dag staan verschillende opleidingen centraal.

Op donderdag 15 april staan procestechnologie mbo-opleidingen centraal en maak je kennis met onze mbo-opleidingen voor denkers en doeners die ervoor zorgen dat ingewikkelde installaties blijven werken. Of je al na de zomer aan een van deze opleidingen wil beginnen, of nog wat langer de tijd hebt; je bent van harte welkom op de open dag op 15 april in Brielle.

Met deze opleidingen kan je alle kanten op. Van bijvoorbeeld werken in een petrochemische fabriek als procesoperator tot het onderhouden van waterzuiveringsinstallaties of windmolenparken op zee als onderhoudstechnicus.

Klik op onderstaande button of op deze link om je te registreren voor één van de tijdvakken.

Vooraf registreren noodzakelijk
Binnen de RIVM-richtlijnen bieden wij deze open dag aangepaste programma’s aan op de Kerkhoekstraat 1 in Brielle. Voor elk tijdvak is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarvoor je je vooraf moet registreren. Er is geen vrije inloop mogelijk en je kan tussendoor niet overstappen naar een ander programma op dezelfde dag. Daarom kan je je ook maar één keer registreren op een e-mailadres en moet iedere bezoeker een uniek e-ticket op naam bij de ingang laten scannen. Je mag 1 persoon meenemen die uit hetzelfde huishouden als jij komt. Je geeft hem/haar op als zogenaamde introducé bij het registreren. Hij/zij ontvangt op het eigen e-mailadres ook een persoonlijk e-ticket op eigen naam. Met dit e-ticket kan hij/zij met jou mee naar binnen op de open dag.

Mbo-opleidingen op 15 april
Je kan kennismaken op deze open dag met de onderstaande opleidingen:

 

De andere open dagen zijn op: