Allround medewerker maritieme techniek (niveau 3) - Maritieme techniek

Mbo-opleiding Allround medewerker maritieme techniek | STC mbo college Rotterdam

Je opleiding en vakkenpakket

Als allround medewerker maritieme techniek werk je bij een scheepswerf of jachtbouwer. Deze bedrijven houden zich bezig met het ontwerpen, bouwen, vernieuwen, repareren of onderhouden van schepen of jachten. Maar je kunt ook prima aan de slag bij een toeleverend bedrijf, in de haven of bij een jachtverhuurder. Je bent straks vooral te vinden op de werkvloer van de werf of aan boord van een schip dat gebouwd of gerepareerd moet worden. Kortom, jij bent waar de actie is. Je bent sterk in technische vakken zoals lassen en bankwerken, je kunt goed plannen en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Je werkt samen met collega’s uit alle delen van de wereld en je kunt je makkelijk aanpassen als de planning van je werkdag plotseling wordt omgegooid.

Leuk om te weten

Deze mbo-opleiding op niveau 3 is speciaal ontwikkeld in samenwerking met de branchesorganisaties HISWA en NMT en specifiek gericht op de Scheeps- en jachtbouwsector. Volg je deze opleiding dan krijg je les van ervaren docenten, afkomstig uit de beroepspraktijk.

Open dagen

Wil je meer weten over deze opleiding? Wil je meer weten over deze opleiding? Bezoek een open dag of infomiddag.

Ben je na het bijwonen van een open dag nog niet helemaal zeker of deze opleiding bij je past? Meld je dan aan voor een meeloopdag of vraag een studiekeuzeadvies aan. Heb je aanvullende vragen over de opleiding, neem dan contact op met ons servicecentrum via 010 – 448 61 51.

Aanmelden
Wil je je na het lezen van deze informatie aanmelden? Klik hier om doorgeleid te worden naar de aanmeldpagina.

Schoolkosten
Als je je aanmeldt voor deze opleiding, moet je rekening houden met school- en andere kosten. Klik op onderstaande link voor het overzicht.

Mbo-opleiding Allround medewerker maritieme techniek | STC mbo college Rotterdam

Opleidingsniveau:
mbo niveau 3
Leerwegen:
bol (mbo)
Duur:
3 jaar
Start:
7 september 2020
Branche:
Maritieme techniek
Opleidingseisen:
minimaal een diploma kaderberoepsgerichte leerweg
mbo-niveau 2 diploma
relevant, door de overheid erkend bewijsstuk of diploma
overgangsbewijs havo / vwo klas 3 naar 4

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 000

E-mail: mboscheepsbouw@stc-r.nl