Versnelde opleidingen zeevaart voor volwassenen - Zeevaart

Deeltijd zeevaart voor volwassenen

Ben je 21 jaar of ouder en toe aan een de volgende stap in jouw carrière zonder een voltijd mbo-opleiding te volgen? Dan bieden de verkorte mbo-opleidingen Zeevaart van STC Training & Consultancy misschien uitkomst. 

STC Training & Consultancy, onderdeel van STC Group, verzorgt cursussen, trainingen en opleidingen voor volwassenen en professionals.  Binnen de zeevaart biedt STC T&C vijf opleidingstrajecten aan. Onderstaande trajecten starten op verschillende momenten in het jaar en duren tussen de 14 en 18 weken:

Diploma

Na afronding van de KOKS-S en de KOKS-W beschik je over een mbo-diploma op niveau 3. Je bezit alle kennis en vaardigheden die vereist zijn om in een onbeperkt vaargebied te mogen varen als stuurman tot 3000 GT of scheepswerktuigkundige tot 3000 kW. Na afronding van de KOAS-S en KOAS-W heb je bovendien een mbo-diploma op niveau 4 in handen. Je beschikt daarmee over alle kennis en vaardigheden die vereist zijn om in een onbeperkt vaargebied te mogen varen als stuurman of scheepswerktuigkundige op alle schepen. Na afronding van beide KOKS- en beide KOAS-trajecten voldoe je ook aan de verplichte STCW-eisen.

Nieuw in de Zeevaart?
Dan is de opleiding Schipper machinist beperkt werkgebied (SMBW) een mooi startpunt voor een carrière op zee. Deze opleiding start in augustus/september 2020. Klik hier voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek
Wil je meer weten over de cursus Schipper machinist beperkt werkgebied (SMBW) bij STC Training & Consultancy? Neem dan contact op met Monique Adriaanse of Laura Lamers via 0900 – 0620. Bel je vanuit het buitenland, bel dan naar 0031-104298177. Stuur je liever een mail? Laat dan een bericht achter via mbovolwassenenzeevaart@stc-r.nl onder vermelding van Zeevaart. Een intakegesprek, om te bepalen of een opleiding bij jou past, is gratis en geheel vrijblijvend.

Meer weten?
Heb je vragen over deze opleiding? Neem dan even contact met ons op. Telefoon 0900-0620. Of stuur een e-mail naar: mbovolwassenenzeevaart@stc-r.nl.

Opleidingsniveau:
mbo
Leerwegen:
versneld
Duur:
14 weken
Branche:
Zeevaart
Opleidingseisen:
op basis van intakegesprek;

Soerweg 31

3088 GR Rotterdam

Telefoon: 0900 - 0620

E-mail: info@stc-bv.nl