Over het STC mbo college

Als je een dag werkt in de scheepvaart- en transportsector kom je met gemak in contact met China, Argentinië en Zuid-Afrika. Als je een studie doet op het STC mbo college ligt de wereld aan je voeten.

Op het STC mbo college krijg je midden in het werkveld les, tussen de bedrijven die jouw ingang zijn naar een wereld vol mogelijkheden. Een wereld waarin jij zelf je grenzen bepaalt en die je je hele carrière kunt blijven verleggen! Doe de quiz op onze grenzeloos-site! 

Varen, vervoeren, organiseren & techniek. Als je een mbo-opleiding bij ons volgt, ligt de wereld aan je voeten. Welkom in de grenzeloze wereld van STC mbo college!

We hebben alle opleidingen ondergebracht in vier kleinschalige colleges waar alles draait om je toekomstige carrière.

 

Benieuwd welke mbo-opleiding bij jou past? Bekijk dan de opleidingsvideode animatie of doe de opleidingsquiz.

Op 6 november organiseren we een open dag op onze schoollocaties met aangepaste programma’s voor jongeren die volgend jaar aan een mbo-opleiding willen starten.

Heb je nog wat langer de tijd om een mbo-opleiding te kiezen? Volg dan een live voorlichting of bekijk wanneer het jou uitkomt de online voorlichting.

Kijk je liever video’s over de opleidingen terug wanneer het jou uitkomt? Kijk dan verder op de pagina Online voorlichting.

Heb je vragen? Onze voorlichters staan voor je klaar via 010 – 44 86 444, via Whatsapp op 06 – 12 58 32 44 of per mail via voorlichting@stc-r.nl.