STC mbo college Procestechniek & Maintenance

Het STC mbo college Procestechniek & Maintenance leert iedereen die graag denkt én doet hoe je ervoor zorgt dat ingewikkelde installaties blijven werken. Daar kan je alle kanten mee op. Van werken in een petrochemische fabriek tot het onderhouden van windmolenparken op zee.

Bij binnenkomst op een locatie van het mbo college Procestechniek & Maintenance weet je direct; hier leiden ze op voor een carrière in de technologie. Hoe dat komt? Niet alleen vanwege alle prachtige, technische praktijkfaciliteiten, de simulatoren en de oefenfabriek in Brielle. Ook merk je dat aan de vakdocenten, die allemaal een technische achtergrond hebben en op de hoogte zijn van ontwikkelingen zoals voorspellend onderhoud, energietransitie en big data. Ingewikkelde termen? Niet voor jou als je straks bij ons op school zit! Want dan leer je precies wat die termen inhouden en vooral wat jij er straks in je baan als procesoperator of onderhoudsmonteur mee te maken hebt.

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Procestechniek & Maintenance, klik dan door naar de brochure.

Binnen dit college kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Virtuele tour locatie Brielle
Benieuwd naar de locatie? Klik op onderstaande afbeelding en kijk eens rond!

Benieuwd of deze opleiding bij je past? Bezoek dan een open dag, doe mee aan een voorlichting van STC live of kijk wanneer het jou uitkomt de online voorlichting terug.

Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Havens.