STC mbo college Procestechniek & Maintenance

Het STC mbo college Procestechniek & Maintenance leert iedereen die graag denkt én doet hoe je ervoor zorgt dat ingewikkelde installaties blijven werken. Daar kan je alle kanten mee op. Van werken in een petrochemische fabriek tot het onderhouden van windmolenparken op zee.

Bij binnenkomst op een locatie van het mbo college Procestechniek & Maintenance weet je direct; hier leiden ze op voor een carrière in de technologie. Hoe dat komt? Niet alleen vanwege alle prachtige, technische praktijkfaciliteiten, de simulatoren en de oefenfabriek in Brielle. Ook merk je dat aan de vakdocenten, die allemaal een technische achtergrond hebben en op de hoogte zijn van ontwikkelingen zoals voorspellend onderhoud, energietransitie en big data. Ingewikkelde termen? Niet voor jou als je straks bij ons op school zit! Want dan leer je precies wat die termen inhouden en vooral wat jij er straks in je baan als procesoperator of onderhoudsmonteur mee te maken hebt.

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Procestechniek & Maintenance, klik dan door naar de brochure.

Binnen dit college kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:

Benieuwd of een mbo-opleiding Procestechniek & Maintenance iets voor jou is? Volg de onderstaande live sessie donderdag van 13.30 tot 15.30 uur in Microsoft Teams. Je kan deelnemen wanneer het voor jou uitkomt.

De voorlichting van het STC mbo college gaat online door! Wanneer het jou uitkomt, kijk je diverse video’s terug. Wij helpen je kiezen, ook in deze bijzondere tijd. Wij weten namelijk als geen ander dat het kiezen van de juiste studie niet altijd gemakkelijk is. Klik op de button hieronder of klik hier.

 

 


Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Havens.