STC mbo college Procestechniek & Maintenance

Wie een locatie van het mbo college Procestechniek & Maintenance binnenloopt weet het direct; hier leiden ze op voor een carrière in de technologie. Hoe dat komt? Allereerst vanwege alle prachtige, technische praktijkfaciliteiten, de simulatoren en de oefenfabriek die je op de locatie in Brielle vindt. Maar dat is niet alles. Je merkt het ook aan de vakdocenten. Zij hebben namelijk allemaal een technische achtergrond. En het bedrijfsleven is bij ons kind aan huis. Zo blijven we heel goed op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld voorspellend onderhoud, energietransitie, circulaire economie en big data. Ingewikkelde termen? Niet voor jou als je straks bij ons op school zit! Want dan leer je precies wat die termen inhouden en vooral wat jij er straks in je baan als operator of maintenance monteur mee te maken hebt.

Het bedrijf waar je na je opleiding aan de slag gaat werkt volgens heldere procedures en duidelijke structuren. En dat merk je terug in onze opleidingen. We bieden je namelijk een veilige en goed georganiseerde leeromgeving. Je opleiding bestaat uit een afwisseling van theorie- en praktijklessen en je gaat samen met andere studenten aan de slag met projecten. Ook ga je regelmatig op excursie naar een bedrijf of naar een beurs.

Omdat je stages een belangrijk onderdeel uitmaken van je opleiding (25% van alles wat je leert, leer je tijdens je stage) gaan we samen met jou op zoek naar een goede stageplaats bij een betrokken stagebedrijf. Wist je trouwens dat veel van onze studenten uiteindelijk aan de slag gaan bij het bedrijf waar ze eerder stage hebben gelopen? Daar zijn we trots op. Waar we ook trots op zijn is het feit dat veel van onze studenten er voor kiezen om binnen het college door te stromen naar een vervolgopleiding op een hoger niveau.

Dus, wil jij
… naar een kleinschalige school waar alles draait om technologie?
… leren in een omgeving die je optimaal voorbereidt op een afwisselende en  verantwoordelijk baan?
… straks een goede baan met een prima salaris?

Dan ben je van harte welkom bij het STC mbo college Procestechniek & Maintenance.


Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Havens.