STC mbo college Procestechniek & Maintenance

Het STC mbo college Procestechniek & Maintenance biedt opleidingen voor iedereen die graag denkt én doet! Je leert er hoe je ervoor zorgt dat ingewikkelde installaties blijven werken. Daar kan je alle kanten mee op. Van werken in een petrochemische fabriek tot het onderhouden van windmolenparken op zee.

Bij binnenkomst op een locatie van het mbo college Procestechniek & Maintenance weet je direct; hier leiden ze op voor een carrière in de technologie. Hoe dat komt? Allereerst vanwege alle prachtige, technische praktijkfaciliteiten, de simulatoren en de oefenfabriek die je in Brielle vindt. Ook merk je dat aan de vakdocenten. Zij hebben namelijk allemaal een technische achtergrond. En omdat het bedrijfsleven bij ons kind aan huis is, blijven we heel goed op de hoogte van ontwikkelingen zoals voorspellend onderhoud, energietransitie, circulaire economie en big data. Ingewikkelde termen? Niet voor jou als je straks bij ons op school zit! Want dan leer je precies wat die termen inhouden en vooral wat jij er straks in je baan als procesoperator of onderhoudsmonteur mee te maken hebt.

Als je meer wilt weten over het STC mbo college Procestechniek & Maintenance, klik dan door naar de brochure. Of bezoek op 19 februari de open dag op de locatie Kerkhoekstraat 1 in Brielle.

Binnen dit college kan je kiezen uit onderstaande mbo-opleidingen:


Meer STC-opleidingen bekijken? Klik dan door naar het STC mbo college Maritiem & Techniek, het STC mbo college Logistiek & Vervoer, of het STC mbo college Havens.