Volg een bbl-opleiding op het STC

Als je een bbl-opleiding volgt, werk je vier dagen per week bij het leerbedrijf en ga je één dag in de week naar school. Als je een bbl-opleiding v oor de binnenvaart of visserij doet, wissel je een aantal weken aan boord van het schip af met een schoolweek. Zo leer je op de werkvloer de praktijk en krijg je op school lessen die bij jouw baan aansluiten. Goede combi toch, werken en ondertussen een mbo-diploma halen?!

Start na de zomervakantie
Aanmelden om na de zomer aan een mbo-opleiding op het STC te starten, kan nog steeds. Laat deze kans dus niet liggen! Tijdens de laatste info dag op woensdag 2 juni ben je van harte welkom voor een kennismaking met onze bbl-opleidingen. Om deel te nemen aan de infomiddag is het reserveren van een tijdvak noodzakelijk. Meer info vind je hier of via onderstaande button:

Onze bbl-opleidingen
Onze bbl-opleidingen gericht op werken in de haven, logistiek, binnenvaart en wegtransport worden aangeboden op mbo-niveau 1, 2, 3 en 4.  Je vindt hier een overzicht van beschikbare opleidingen. Klik door voor meer informatie over opleiding en op welke locatie deze opleiding wordt aangeboden. Op deze locatie moet je ook zijn voor de info middag.

 

Meer weten? 
Vragen over deze opleidingen, de infomiddag of hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem contact op met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.